2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 19.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Breadcrumb Image

Virtuális medence tervezés

Főoldal Virtuális medence tervezés

A Prémium Medence applikáció a kiterjesztett valóság technológiát alkalmazva helyezi el kertünkben a tervezett medence 3D képét méretarányosan, a valóságnak megfelelően.

Az alkalmazás Magyarországon és a világon is egyedülálló. A medence megtervezhető és valós térben kivetíthető.

Az applikációban kiválasztható a medence típusa, mérete, kialakítása.

Épített medencéből elérhető feszített és süllyesztett víztükrű. Választható a körüljáró burkolat és a fólia típusa és színe.

Polipropilén medencéből elérhető kör és téglalap alakú változat. Választható a medence, a burkolat és a szegélykő színe.

Android 7.0-tól és legalább Samsung S7 Edge vagy annál erősebb hardverrel rendelkező mobiltelefon ajánlott az alkalmazás használatához.

Kevés gyakorlással elsajátítható az applikáció használata.

A 3D tervező funkció mellett regisztrálható saját medencénk a Medence manager felületre.

A medence regisztrációja után kérhetünk értesítést karbantartásról, vegyszer szállításról, nyári nyitás és téliesítés ütemezéséről.

Az applikáció használatával folyamatos, ingyenes segítségnyújtást biztosítunk. Jelezzük a medence visszamosatási idejének elérkezését, a szükséges vegyszer ellenőrzést.

Kérhető személyre szabott ajánlat a szolgáltatás- és termék listából.

Szolgáltatásaink a következőek: Új medence építés, szerviz, tavaszi nyitás, téliesítés, oktatás, medence takarítás, állapotfelmérés, gépészeti kialakítás, fóliázás, medencefedés.

app 5
Prémium Medence

Töltse le virtuális medence tervező alkalmazásunkat!