2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 19.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Breadcrumb Image

Ovális alakú Polipropilén (műanyag) medence – Árak

Főoldal Medenceépítés Polipropilén (műanyag) medence típusok és Árak Ovális alakú Polipropilén (műanyag) medence – Árak

Az ovális alakú műanyag medence magasabb ára miatt nem tartozik a közkedvelt medence formák közé. Azonban alakja lenyűgöző, ha valaki ilyen formát szeretne, megéri kifizetni a plusz költségeket. A leginkább keresett méretek: 6 x 3 x 1,5 méter / 5 x 2,5 x 1,2 méter. A vízszint magassága jól megfontolandó.

Fontos tudni, hogy a szkimmer miatt általában a medence víz szintjének magassága 10-15 cm-rel kevesebb, mint a medence oldalfalának magassága. Az 1,2 méteres víz mélységet pici gyerekek mellé ajánljuk, ők így kényelmesen tudják használni. Az 1,5 méteres víz mélység nagyobb gyerekek mellé, vagy úszni tudó családban ideális. A medence szélére építhető napozó vagy pancsoló rész is, választható magasságban.

Az ovális medence luxus érzetét kialakíthatjuk számos kiegészítővel

Polipropilén (műanyag) medence

Az automata vegyszeradagoló megkönnyíti a medence vízkezelését, illetve teljesen leveszi a terhet a vállunkról. Érzékeli a medence PH szintjét, klór szintjét és automatikusan adagolja a kívánt vegyszer mennyiséget.

Az ellenáramoltató, vagy úszógép meghosszabbítja a medencénket, így hosszabb távú úszást is tudunk gyakorolni egy kisebb medencében is.

A hőszivattyú meghosszabbítja a fürdési szezont. Alkalmazásával már májustól akár októberig használható a medence.

Egy polikarbonát fedés elősegíti a hőszigetelést és nem engedi jelentős mértékben kihűlni a medence vizét.

A csodálatos színben pompázó RGB LED világítás kertje legszebb díszévé teszi kerti fürdőjét, akár éjszaka is.

A polipropilén típusú műanyag Németországból származik, tehát a minősége nem is kérdés. Rendkívül jól ellenáll a nap káros sugarainak. Nincs káros anyag kibocsátás, semmi nem tud kioldódni a műanyagból a vegyszerek hatására. A medence leghosszabb élettartama akkor garantál, ha földbe süllyesztett formában telepítjük. Telepítése során szükség van egy sóderágyra, majd egy 15-20 centiméteres beton aljzatra.

Az oldalfalakat a tartósság érdekében földnedves betonnal kell visszatölteni. Ha a telepítéssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, mi segítünk! A medence környéke kiegészíthető WPC-vel, fa hatású járólappal, térkővel vagy akár egy szolár zuhannyal is. Az ovális alakú műanyag medence telepítése egyszerű, házilag is kivitelezhető. A telepítéshez szükséges összes dokumentációt átnyújtjuk Önnek a szerződéssel együtt!