A medencefedés előnyei

 • Megnöveli a medence élettartamát.
 • Meghosszabbítja a medence használhatóságának idejét, akár 2 hónappal.
 • Megvédi a medencét a lehulló falevelektől, szálló portól, különböző szennyeződésektől, így könnyebb a vizet tisztán tartani.
 • A fedés zárható, gyermekek, állatok számára így biztonságossá teszi a környezetet.
 • A víz meleg marad kedvezőtlen időjárási körülmények között is.
 • Gazdaságosabbá teszi a medencefűtés használatát.
 • Ma már esztétikus, letisztult, modern fedések közül választhatunk.
 • A nyári szolár takaró segít melegen tartani a vizet.
 • A téliesítő takaró megóvja a medencét a fagykártól és a szennyeződésektől.

  Érdeklődne? Küldje el telefonszámát és visszahívjuk

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  Polikarbonát medencefedés

  A medencefedés zárt szerkezetű alumínium profilból készül, egyedi technológiával. Maximális stabilitású, lekerekített a formatervezése. Dizájn és funkció szempontjából is rendkívül hasznos egy medence tulajdonosnak. Üvegezése polikarbonátból készül, ami a vegyszerezésnek, az időjárási körülményeknek is ellenálló. Törhetetlen, UV védett, így sokáig kertünk dísze és medencénk védelmezője lehet.

  A sínpálya biztonságos léphetőséget garantál mindössze 14 mm-es magasságával. A fedés teljes szerkezete könnyen siklik, ugyanis krómacél csapágyazással készült görgők teszik lehetővé a könnyű mozgatást. Beépített viharkapcsok biztosítják azt, hogy extrém időjárási körülmények között is biztonságban legyen a medence és a fedés.

  A polikarbonát fedés típusai

  • Lapos medencefedés: A minimalista luxus tulajdonságait hordozza. Megjelenése diszkrét. Választható különböző porfestéssel, így elérhető antracit, fehér vagy akár bézs színben is.
  • Alacsony medencefedés: Magassága már lehetővé tesz egy kis medencében történő játékot, gyermekek számára ugrálást.
  • Közép-magas medencefedés: Ezt a típust azoknak ajánljuk, akik a nyári fürdési szezont szeretnék meghosszabbítani. Praktikus kialakításának köszönhetően, akár egy szauna vagy jakuzzi is telepíthető a medence mellé, a fedés védelmével.
  • Magas medencefedés: Ez a típus lehetővé teszi azt, hogy a medence mellett sétáljunk fedett állapotban. Elegáns vonalvezetésű, nagyon jól mutat a kertben.
  • Terasz és SPA medencefedés: A klasszikus téli kertet ötvözi egy modern medencefedéssel.
  Kérek ajánlatot!

  Nyári szolár takaró, medencetakaró

  Polietilén nyári takaró, jelentős UV stabilitással. Használatával a medence vize akár 3-4 C°-kal is növelhető, illetve a párolgás is csökken. Amennyiben a párolgás csökken, kevesebbszer kell újratölteni a medence vizét. Egy speciális csörlő segítségével könnyen le- és felgörgethető, így használata zökkenőmentes. Kérhető egyedi méretezéssel, de rendelkezésre áll koncepció méretekben is. A nyári takaró téliesítésre nem alkalmas, ilyenkor el kell tenni száraz helyre.

  Téli medencetakaró, medence téliesítése

  Kültéri medencénket a fagykártól való megóvás érdekében téliesíteni kell. A takaró további előnye, hogy megvédi a medencét a lehulló levelektől, szennyeződésektől, így a tavaszi nyitás során egy tiszta vízű medence fog minket fogadni.

  A takaró vastag, nem egy vékony fóliáról beszélünk. Jól tűri a téli időjárás viszontagságait. Fontos, hogy nem akkora méretű kell, mint a medence, jó ha túl lóg rajta.

  Motoros medencefedés

  Az automata motoros fedés modern, luxus érzetet nyújt. Ha ilyen medencefedésben gondolkozik, akkor a medence tervezés pillanatában el kell dönteni kialakítását. Az építés során még rendkívül jól elrejthető, azonban, ha már meglévő medencét akarunk vele fedni, akkor csupán rolós változatban érhető el. A parton álló rolót egy erre a célra szánt fából készült dobozban el lehet rejteni, így nem ront az esztétikus környezeten. Prémium kategóriás, de az árral szuper minőség, kiváló esztétikum jár. A motoros fedés biztonsági takaróként nem alkalmazható.

  Biztonsági medencetakaró

  Lényege, hogy gyermekünk és háziállatunk ne essen bele medencénkbe. Rögzítve van az oldalfalhoz, így biztosítva a teljes biztonságot. Terhelhetősége maximum 50 kg. Ha fürdeni szeretnénk ez a típus könnyen feltekercselhető. Téliesítő takarónak nem alkalmas.

  Kérek ajánlatot!