Sóbontós vízkezelés

A medencében só kerül feloldásra. Ezt azonban, nem úgy kell elképzelni, mint a tenger vizét, ugyanis ez a koncentráció nem olyan erős. Nem teszi tönkre a medence létrát és az egyéb alkatrészeket sem. A sóbontás során a vízforgatás segítségével ez a rendszer kivonja a sóból a klórt, majd ezzel fertőtleníti a medence vizét.

  • Egyszerű kezelés, a berendezés teljesen automata. Érzékeli ha kevés a sótartalom és ezt jelzi is felénk. Ha sok víz párolog a medencéből és gyakori az újratöltés az ugrálás miatt, akkor a sóhiányt is pótolni szükséges.
  • Nem kell vegyszerre költeni, egyszer kell megvenni az egységet, illetve a sónak nincs nagy költsége még akkor sem ha pótolni kell.
  • Nem kell vegyszerezni a medencét.
  • A víz nem csípi a szemet.
  • Nincs klórszag.
  • Használata leginkább kisgyermekes családban, vagy érzékeny bőrűeknek ajánlott.

Érdeklődne? Küldje el telefonszámát és visszahívjuk

A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

Ózonos vízkezelés

A vízben feloldódó ózon molekulából oxigén szabadul fel, amely megöli a gombát, vírust ás baktériumot. PH semleges, nem változik meg a víz összetétele. Csökkenti a víz keménységét, így elérhető a kívánt érték. Nem okoz allergiás reakciót az emberi szervezetben. Nincs környezetterhelő hatása.

UV fertőtlenítés

Lényege, hogy vegyszer nélkül, UV fénnyel van kezelve a medence vize. A fény hatására a mikroorganizmusok elpusztulnak. Tapasztalataink alapján önmagában nem elég, csak jelentősen csökkenti a vegyszerhasználatot.

Ajánlatot kérek!