2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 19.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Breadcrumb Image

Medencegépészet

Főoldal Medencegépészet

Tervezésnél a legfontosabb szempont, hogy a medence a tökéletes luxust és kényelmet nyújtsa. Célunk, hogy automata, önműködő gépészettel ne igényeljen karbantartást, figyelmet és idő ráfordítást.

Teljes automatizálással a vízkezelés többféleképpen megoldható. Hidrolízis technológiával, vegyszeradagolóval vagy sóbontóval, melyek automata működésűek, nem igényelnek időbeli ráfordítást.

A homokszűrő vízforgató rendszer automata váltószelepe elvégzi a teljes medence visszamosatási folyamatot. Egyszeri beállítás után, időzítő alkalmazásával hetente, manuális beavatkozás nélkül irányítja és karbantartja a vízforgató rendszert.

Az automata víz utánpótlásnak, vízszint szabályzásnak hála, az elpárolgott vízmennyiség automatikusan visszatöltődik a rendszerbe.

Az automatizált medence tisztítás legfontosabb eszközei a medencetisztító robotok.

Elengedhetetlen kelléke a medence víz karbantartásának. Ultrakönnyű súlyának és rendkívül gyors vízkiürítésének hála, könnyen kiemelhető a medencéből.

Szükség esetén szűrője így egyszerűen tisztítható. Elérhető kábeles és akkumulátoros változatban is. Automata üzemmódban elvégzi a vízvonal, az oldalfalak és a padló tisztítását. Feltérképezi a medence méretét, formáját, a belső építményeket, megtanulja és ez alapján már el tudja végezni az alapos takarítást.

Telefonos applikációval vezérelhető, irányítható IOS és Android rendszeren is.

A víz alatt LED hangulatvilágítás tökéletes hangulatot ad a medencének. Nyugtató hatású, a teljes színskála színei elérhetőek és időzíthető.

A medence egy jól kiválasztott, megtervezett fűtési technológiával egész évben használható.

Az inverteres hőszivattyús rendszerek energia takarékosak, jelenleg a legköltséghatékonyabb fűtési rendszerek közé sorolhatóak. Automata működésüknek hála, csak a kívánt hőfokot szükséges beállítani.

A kényelem és uszodai élmény fokozására kialakítható masszázs sarok, masszázs fekvő- és ülőpad, mellyel masszírozható a nyak, hát, derék és lábak is.

Kényelmi szempontjuk mellett rendkívül esztétikusak a vízköpők, vízkések, nyakzuhanyok, dögönyözők, pezsgő levegős rendszerek.

Egy ellenáramoltató használatával kisebb medencéből is alakíthatunk ki úszómedencét.

Lényege, hogy erős vízáramlással egy kisebb medencében is úszhatunk nagyobb távokat.

Egy megfelelő teljesítményű szerkezet annyit lök rajtunk a medencében, hogy bármekkora erőt fejtünk ki az úszással, mégis egy helyben maradunk. Elérhető rozsdamentes acél változatban, hangulatvilágítással.