2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 19.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Breadcrumb Image

Polikarbonát fedés

Főoldal Medencefedés Polikarbonát fedés

Polikarbonát medencefedés

A medencefedés zárt szerkezetű alumínium profilból készül, egyedi technológiával. Maximális stabilitású, formatervezése. időtálló. Dizájn és funkció szempontjából is rendkívül hasznos egy medence tulajdonosnak. Üvegezése polikarbonátból készül, ami a vegyszerezésnek, az időjárási körülményeknek is ellenálló. Törhetetlen, UV védett, így sokáig kertünk dísze és medencénk védelmezője lehet.

A sínpálya biztonságos léphetőséget garantál, akár mezítláb is mindössze 14 mm-es magasságával. A sínek csúszásmentesítettek, így garantálják a biztonságos használatot. A fedés teljes szerkezete könnyen siklik, ugyanis krómacél csapágyazással készült görgők teszik lehetővé a könnyű mozgatást. Beépített viharkapcsok biztosítják azt, hogy extrém időjárási körülmények között is biztonságban legyen a medence és a fedés.

A polikarbonát fedés típusai

• Lapos medencefedés: a minimalista luxus tulajdonságait hordozza. Diszkrét eleganciával jelenik meg a kertben. Színe választható különböző porfestéssel, így elérhető antracit, fehér vagy akár bézs színben is.

• Alacsony medencefedés: a legnépszerűbb választás kényelmi funkciói miatt, ugyanis magassága már lehetővé tesz egy kis ugrálást, játékot a gyermekek számára. Szerves elemei a kertnek, emelik rendezettségét, a luxus érzetét.

• Közép-magas medencefedés: ezt a típust azoknak ajánljuk, akik a nyári fürdési szezont akár 5-7 hónappal szeretnék meghosszabbítani. Praktikus kialakításának köszönhetően, akár egy szauna vagy jakuzzi is telepíthető a medence mellé, a fedés védelmével. Praktikusak, ugyanis választható magasságukkal teljeskörű medencehasználatot tesznek elérhetővé. Elegánsak és esztétikusak, és az általuk betöltött funkcióknak köszönhetően ár-érték arányban előnyt élveznek.

• Magas medencefedés: maximális térkihasználást és kényelmet tesz elérhetővé. Ez a típus lehetővé teszi azt, hogy a medence mellett sétáljunk fedett állapotban. Elegáns vonalvezetésű, nagyon jól mutat a kertben, különleges hangulatot biztosít.

• Terasz medencefedés: Supreme és Corner modelljeink a klasszikus téli kertet ötvözik egy modern medencefedéssel. Falhoz erősített, aszimmetrikus formájúak, formaviláguk klasszikusan elegáns, praktikus és esztétikus.