2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 19.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Breadcrumb Image

Élményelemek, kiegészítők

Főoldal Medencegépészet Élményelemek, kiegészítők

Ellenáramoltató

Az ellenáramoltató beépítése annak ajánlott, akinek kicsi a helye a medence kiépítésére, mégis úszni szeretne, akár egy uszodában. Nagy teljesítményű, irányítható a levegő bekeverése és a víz áramlása. Elérhető olyan változat, amely minimális költséggel jár, de olyat is találunk a piacon, ami a prémium kategóriába tartozik. Célszerű már a medence tervezésnél beépíteni az ellenáramoltató egységet. Azonban, ha már megépült a medencénk, használhatunk utólag beépíthető változatot is.

Acis Pro Luxe ellenáramoltató

Elérhető 4 különböző,elegáns színben: fehér, homok, antracit, szürke
Kiváló francia minőségű ellenáramoltató
Szabványos, megvilágított piezo nyomógombbal
1 fázisú és 3 fázisú kivitelben is elérhető
Kombinálható színben megegyező pezsgőlappal

Aqua Jet ST ellenáramoltató

Az Aquajet ellenáramoltató ár-érték arányban a legjobb választás minden medence típushoz.

Supreme Uno ellenáramoltató

A Supreme Uno ellenáramoltató rozsdamentes acél előlappal érhető el. Piezo elektromos nyomógombbal indítható.

Világító vízkések, színesen világító vízesések

A vízkéses vízesés egy látványos díszítőelem. Stílust és eleganciát nyújt a medencének. A vízerősség beállításával pedig elérhető egy relaxáló hátmasszázs is. A színes, állítható világítás és a víz csobogása nyugtató hatású. LED panelről vagy távirányítóval működtethető, 10 fényhatás választható.

Vízköpő

Egy vízköpő esztétikus megjelenése mellett, nyugtató és relaxáló hatású. Masszázsként is funkciónál. Rozsdamentes acélból készül.

Víz alatti világítás

A medence oldalfalában elhelyezett víz alatti világítás hangulatos, relaxáló és magával ragadó. LED világítás kerül beépítésre, amely energiatakarékos és nem igényel cserét. Telepítésükhöz biztonsági transzformátort kell alkalmazni, így az áramütés veszélye még meghibásodás esetén is kizárható. A LED izzó lehet fehér színű, de létezik több színű, állítható változat is. A LED fényfüzér a medence külső megvilágítását biztosítja.

Víz alatti hidromasszázs

A kényelem fokozására kialakítható masszázs sarok, masszázs fekvő- és ülőpad, mellyel masszírozható a nyak, hát, derék és lábak is.