Ellenáramoltató

Az ellenáramoltató beépítése annak ajánlott, akinek kicsi a helye a medence kiépítésére, mégis úszni szeretne, akár egy uszodában. Nagy teljesítményű, irányítható a levegő bekeverés és a víz áramlása. Elérhető olyan változat, amely minimális költséggel jár, de olyat is találunk a piacon ami a prémium kategóriába tartozik. Célszerű már a medence tervezésnél beépíteni az ellenáramoltató egységet. Azonban ha már megépült a medencénk, használhatunk utólag beépíthető változatot is.

Csúszda, ugródeszka

A csúszda anyaga rendkívül tartós, biztonságos használatot kínál kisgyermekek számára.

  Érdeklődne? Küldje el telefonszámát és visszahívjuk

  A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

  • Víz alatti világítás: A medence oldalfalában elhelyezett víz alatti világítás hangulatos és magával ragadó. Legtöbbször halogén izzó kerül telepítésre, azonban az utóbbi időkben egyre többször telepítünk energiatakarékos LED izzót. A LED izzót, nem kell olyan gyakran cserélni, mint a halogént. Telepítésükhöz biztonsági transzformátort kell alkalmazni, így az áramütés veszélye még meghibásodás esetén is kizárható. A LED izzó lehet fehér színű, de létezik több színű, állítható változat is. A LED fényfüzér a medence külső megvilágítását biztosítja.
  • Nyakzuhany: Amellett, hogy növeli a medence esztétikumát, nyugtató hatású. Számos méret és forma választható, melyek különböző árkategóriában mozognak. Előnyei közé sorolhatjuk még masszírozó és stresszcsökkentő hatását. Ki ne szeretne egy pancsolást egy masszázzsal összekötni
  • Levegőbefúvók: Pezsgőlappal vagy pezsgőággyal növelhetjük medencénkben kialakított napozónk kényelmét, vagy akár egy ülőpad fölé derékmagasságba is helyezhetünk masszázsbefúvót.
  • Vízköpők, Vízkések: Legtöbbször a közösségi medencékben, uszodákban találkozhatunk vízköpővel, azonban az utóbbi időben elterjedt a beépítésük otthoni medencékben is. A medence mellett, vagy a medencében eltöltött időben jó hallgatni egy kis csobogást. Elérhető hagyományos formában, vagy akár esernyő alakúban is.
  • Létrák, korlátok, kapaszkodók: Rozsdamentes acélból készülnek, így ellenállnak a vegyszernek. Kis ívű , Nagy ívű és Extra nagy ívű létra, Létra osztott alsó résszel, Korlát, kapaszkodó, Lépcső.
  • Szolárzuhanyok: A hideg-meleg vizes zuhanyt a nap melegíti fel. Tartálya műanyagból készül, csaptelepe krómozott. Elérhető lábmosós és igazán modern, letisztult változat is.
  Ajánlatot kérek