2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 19.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Breadcrumb Image

Téglalap alakú Polipropilén (műanyag) medence – Árak

Főoldal Medenceépítés Polipropilén (műanyag) medence típusok és Árak Téglalap alakú Polipropilén (műanyag) medence – Árak

A téglalap alakú műanyag medence közkedvelt. Formában nagyon hasonlít épített, fóliás társára, ám sokkal költséghatékonyabb. A kedvenc méret: 6 x 3 x 1,5 méteres medence. Számos élményelemmel gazdagíthatjuk, hogy maximális kényelmet biztosítson számunkra. Felszerelhető automata vegyszeradagolóval, sóbontó rendszerrel, ellenáramoltatóval, azaz úszógéppel, hőszivattyúval. Kiegészíthetjük belső római lépcsővel vagy egy ülőpadban kialakított masszázs sarokkal.

Fokozhatjuk az élményt továbbá színváltós LED világítással és egy világító vízköpővel. A medence anyagából készíthető külső lépcső, napozó, gyerek játszórész, ülőpad, belső római lépcső a kényelem fokozása érdekében. A polipropilén anyag Németországból érkezik hozzánk, tehát a csúcsminőség garantált. Ez a műanyag UV-stabil, így a színtartó képessége kiemelkedő. A medence vegyszerek nem tudnak belőle káros anyagot kioldani. Ezt a műanyag fajtát élelmiszer csomagolásra is alkalmazzák.

A téglalap alakú műanyag medence földbe süllyesztett formájában a legtartósabb

Polipropilén (műanyag) medence

A koszorú magassága (maximum 15-20 cm) kiemelhető a földből, de ennél több nem ajánlott.

A körüljáró burkolat lehet fahatású járólap, térkő, WPC.

A medence szegélyköve a medence befejező része. Számos előnye között szerepel, hogy a medence széle csúszásmentes tőle, gyönyörű színekben kapható és segíti a medence tisztán tartását.

A téglalap alakú műanyag medence építése során nem sérül olyan mértékben a kert, mint egy épített, fóliás medencénél.

Telepítése egyszerű, akár Ön is elvégezheti a medence telepítésével járó feladatokat, amivel óriási összeget spórolhat meg.

A téglalap alakú polipropilén (műanyag) medence telepítésének lépései

 • – Egyeztetés
 • – Kitűzés, Földmunka
 • – Aljzatbeton elkészítése
 • – Szigetelőanyag elhelyezése
 • – Medencetest beemelése vagy helyszíni hegesztés
 • – Gépészeti szerelés
 • – Vízzel való feltöltés
 • – Oldalfalak földnedves betonnal való visszatöltése
 • – Koszorú kiöntése
 • – Szegélykő, körüljáró burkolat elhelyezése
 • A gépészet megtervezését, a berendezések kiválasztását és beszerelését fontos szakember segítségével létrehozni. A legnagyobb szállítható méret: 7 x 3 x 1,5 méter. 3,5 méter szélesség felett a téglalap alakú műanyag medencét már helyszíni hegesztéssel gyártjuk. Ez minőségben semmit nem vesz el a medencéből.

  A helyszíni hegesztés akkor is hasznos lehet, ha a kert nem megközelíthető annyira, hogy a medence beférjen. A polipropilén medence átlagos élettartama 10 év. Ha kezd kifakulni, érdemes újra fóliáztatni.

Téglalap alakú műanyag medence árak

Téglalap alakú polipropilén, műanyag medence árak

Átmérő

Szélesség

Mélység

Nettó ár

4 m

2,5 m

1,2 m

663 000 Ft

4,5 m

2,5 m

1,2 m

718 000 Ft

5 m

3 m

1,2 m

772 000 Ft

5 m

3 m

1,5 m

842 000 Ft

6 m

3 m

1,2 m

912 000 Ft

6 m

3 m

1,5 m

987 000 Ft

7 m

3 m

1,2 m

1 068 000 Ft

7 m

3 m

1,5 m

1 138 000 Ft

8 m

3 m

1,5 m

1 216 000 Ft

Az ár a medencetestre vonatkozik. Nem tartalmazza a lépcsőt, az ülőpadot, a napozót és a felsőpadkát. A medencék visszaültetett padkával elérhetőek a megadott áron. A téglalap alakú medencét lekerekített sarkokkal gyártjuk, kérhető teljesen szögletes formában, ezt az alapár nem tartalmazza. Egyedi igények egyeztetése árajánlat formájában lehetséges. A feltüntetett árak nettó árak, a 27%-os ÁFA összegét nem tartalmazzák. A legnagyobb szállítható méretek: 3,5×1,5 méteres kör, 8x3x1,5 méteres téglalap alakú medence. A nagyobb méretek helyszíni hegesztéssel készülnek, melyre árajánlat formájában tudunk pontos költséget küldeni. Medencetestet önmagában is rendelhető.

Polipropilén gépészeti akna ára: 142 000 forint.