A saját kerti medence ma már nem számít luxusnak, a megfizethető anyagi ráfordítás mellett csupán egy megfelelő méretű területre van szükség. Egy jól megtervezett és kivitelezett medence tökéletes kikapcsolódási lehetőségeket kínál az egész család számára. Különösen igaz ez akkor, ha a medencéhez egyéb szórakoztató berendezések is kapcsolódnak.

Amennyiben Ön rendelkezik saját medencével, vagy tervezi az építést, mindenképpen érdemes némi időt szánnia azoknak az élményelemeknek megismerésére, amelyek még felejthetetlenebbé teszik a fürdőzést. Ezek az eszközök a szórakoztatáson túl, aktív sportolásra is invitálják Önt.

Medencevilágítás a meghitt hangulatért

A medencevilágítással akár az éjszakai pancsolás sem jelenhet gondokat. A fények nem csak biztonságosabbá teszik a sötétedés utáni medencehasználatot, de kellemes hangulatot is teremtenek a vízben. Bizonyos színárnyalatok pedig a nyugtató hatásuk miatt hozzájárulnak a pihentető ejtőzéshez.

A transzformátornak köszönhetően a telepítés biztonságos, ezért az áramütés veszélye nem áll fenn. A helyesen felszerelt világítás mellett balesetek sem fordulhatnak elő. Az izzókat tekintve, érdemes hosszú élettartalmú ledeket vásárolnia, amelyek cseréjével nem kell sűrűn foglalkoznia. Az izzócsere minden körülmények között egyszerű, és nem jár különösebb anyagi terhekkel.

Csúszdák és ugródeszkák az önfeledt szórakozásért

A gyermekek nagyon szeretik, ha a medence extra élményeket is kínál nekik. Az áruházunkban bemutatott csúszdák rendkívül tartós anyagból készülnek és biztonsággal használhatók. Felnőtt felügyelete mellett, a kicsik egy-egy meleg nyári napon az otthonukban élvezhetik a strandokon megszokott vizes élményeket. Az ugródeszkáról elrugaszkodva pedig kedvük szerint csobbanhatnak a hűsítő vízben. Szerezzen örömöt Ön is a gyermekeinek és vásároljon minőségi szórakoztató terméket a medencébe!

Kényeztető berendezések

Egy fárasztó nap után jól esik megmártózni a kerti medencében. A wellness hangulatot olyan, beszerelhető eszközök segítségével tudja fokozni, mint például a masszírozó nyakzuhany, vagy a pezsgőfürdők hatását keltő légbefúvó szelepek. Közös bennük, hogy megmozgatják és ellazítják az igénybe vett izmokat.

A nyakzuhanyból többféle változat közöl válogathat, ebből adódóan az árak is elég eltérőek lehetnek. A légbefúvókat a deréktájt ajánlott felszerelni, ülőpaddal még nagyobb kényelmet nyújtanak Önnek.

Ellenáramoltató a valódi úszásélményért

Gondolkozott már valaha azon, hogyan lehetne a kisebb méretű otthoni medencéjében gyakori fordulások nélkül kilométereket úszni? A megoldás igazán egyszerű, csupán egy ellenáramoltató berendezést kell a medencébe beszereltetnie. Az eszköz ellenáramlatokat kelt a medencében, így Ön hosszú távokat úszhat le, miközben valójában egy helyben mozog.

A legtöbb ilyen berendezés állítható erősségű, vagyis az állóképességtől függően használható. Gyengébb fokozatban a gyermekek számára is aktív szórakozást jelenthet. Kétféle típus létezik, az egyik utólag szerelhető fel, a másikat viszont a medence építésekor kell elhelyezni.

Tekintse át kínálatunkat, és válasszon medencéjébe élményelemeket még ma!